> Pagina principală > MIG® pentru copii
 

Rețineți că durerea adesea provoacă febră la copii. Pentru a le îmbunătăți starea generală, copiii au nevoie de gestionarea febrei și de ameliorarea durerii.

Medicamente pentru copii

Copiii nu trebuie să sufere de febră și durere mai mult decât este necesar. Medicamentele care conțin diferite substanțe active pentru reducerea febrei și ameliorarea durerii la copii sunt disponibile în farmacie. Acestea au fost create pentru a fi utilizate la copii cu scopul susținerii în lupta împotriva bolii/ stării.

Criteriile importante de selecție sunt un efect eficient, rapid și de lungă durată și o administrare simplă, dozare precisă și o bună tolerabilitate.

La administrarea medicamentelor pentru copii sub formă lichidă, gustul joacă, de asemenea, un rol important, deoarece copiii sunt mai dispuși să înghită medicamente care au un gust bun - o condiție prealabilă importantă pentru succes.

 
 

Cu gust de căpșuni!

Controlul rapid al febrei și durerii

MIG® pentru copii este un medicament pentru gestionarea febrei și durerii la copii.

Substanța activă din MIG® pentru copii, ibuprofen, s-a dovedit a fi eficientă împotriva febrei și durerii. Ibuprofenul asigură o reducere rapidă, de lungă durată a febrei și, în general, este bine tolerat.

În plus, ibuprofenul ameliorează în mod eficient durerea și are un efect antiinflamator.

MIG® pentru copii cu substanța activă ibuprofen:

  • Oferă o reducere rapidă a febrei, (efectul începe în aproximativ 15 minute) și durează mult (până la 8 ore). Copilul dumneavoastră se va simți mai bine mai repede și pentru mai mult timp.
  • De asemenea, acționează în caz de febră înaltă.
  • Este potrivit pentru o gamă largă de febră și durere de intensitate ușoară până la moderată.
  • Este, în general, bine tolerat.
  • Dispune de un dispozitiv practic de dozare, care permite dozarea simplă și precisă.
  • Are un gust de căpșuni, ceea ce îl face mai ușor în administrare pentru copii.
 
 

Disponibil în două concentrații, cu dozare adecvată pentru copii

MIG® pentru copii 2% suspensie (100 mg ibuprofen/5 ml, un ml conține 20 mg ibuprofen)

Pentru sugari și copii de la 6 luni (5 kg)

Dozare

Intervalul dintre doze trebuie să fie de cel puțin 6 ore.

Nu depășiți doza sau durata de tratament recomandată (maxim 3 zile).


MIG® pentru copii 4% suspensie (200 mg ibuprofen/5 ml, un ml conține 40 mg ibuprofen) Pentru copiii de la 1 an și peste De două ori mai mare putere, jumătate din volum (în comparație cu MIG® pentru copii 2%

Dacă la copii și adolescenți acest medicament este necesar pentru mai mult de 3 zile sau dacă se agravează simptomele, trebuie consultat un medic.

 
 

Administrare simplă

MIG® pentru copii este ușor de dozat și administrat. Pentru o dozare exactă, o seringă pentru administrare orală este inclusă în ambalaj.

Instrucțiuni de administrare

Instrucțiuni de administrare Agitați flaconul înainte de utilizare. Pentru a deschide flaconul, apăsați capacul în jos și rotiți-l în direcția indicată de săgeți.

Introduceți seringa orală în orificiu. Întoarceți flaconul cu fața în jos, țineți seringa în poziție și trageți pistonul cu grijă până la marcajul cerut.

Puneți flaconul în poziție verticală și eliberați seringa rotind cu atenție. Pentru administrarea siropului, introduceți capătul seringii în gura copilului dumneavoastră și apăsați pistonul încet înapoi în cilindru. Vă rugăm să adaptați viteza la înghițirea copilului dumneavoastră.

După utilizare, puneți capacul înapoi. Scoateți pistonul din cilindru, spălați-l în apă caldă și lăsați-l să se usuce. Nu păstrați seringa pentru administrare orală la îndemâna copiilor.

Instrucțiuni de administrare

  1. Pentru a deschide flaconul, apăsați capacul în jos și rotiți-l în direcția indicată de săgeți.
  2. Introduceți seringa orală în orificiu.
  3. Întoarceți flaconul cu fața în jos, țineți seringa în poziție și trageți pistonul cu grijă până la marcajul cerut.
  4. Puneți flaconul în poziție verticală și eliberați seringa rotind cu atenție.
 
 
 

Informații pentru pacienți

MIG® pentru copii 20 mg/ml ibuprofen. Substanța activă: Ibuprofen. Compoziție: suspensie orală, fiecare ml de suspensie conține 20 mg ibuprofen. Indicații terapeutice: Tratament simptomatic de scurtă durată al febrei și durerii ușoare până la moderată. Pentru utilizarea la copii de la 5 kg greutate corporală (6 luni) până la 29 kg greutate corporală (9 ani). Atenționări și precauții speciale pentru utilizare: Acest medicament conține maltitol lichid și 3,7 mg sodiu per ml. Nu administrați MIG® pentru copii timp de mai mult de 3 zile fără recomandarea unui medic sau stomatolog. Citiți întotdeauna prospectul informativ al pacientului (PIP). Pentru a vedea riscurile și reacțiile adverse, citiți prospectul informativ al pacientului (PIP) și adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

BERLIN-CHEMIE AG, 12489 Berlin.

Instrucțiunile pentru utilizare

Aflați mai multe ...

 

MIG® pentru copii 40 mg/ml ibuprofen. Substanța activă: Ibuprofen. Compoziție: suspensie orală, fiecare ml de suspensie conține 40 mg ibuprofen. Indicații terapeutice: Tratament simptomatic de scurtă durată al febrei și durerii ușoare până la moderată. Pentru utilizarea la copii de la 10 kg greutate corporală (1 an), adolescenți și adulți. Atenționări și precauții speciale pentru utilizare: Acest medicament conține maltitol lichid și 57,9 mg sodiu la o doză unică maximă de 10 ml. Nu administrați MIG® pentru copii timp de mai mult de 3 zile fără recomandarea unui medic sau stomatolog. Citiți întotdeauna prospectul informativ al pacientului (PIP). Pentru a vedea riscurile și reacțiile adverse, citiți prospectul informativ al pacientului (PIP) și adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

BERLIN-CHEMIE AG, 12489 Berlin.


Instrucțiunile pentru utilizare

Aflați mai multe ...

 
 
 
 
Cauzele frecvente ale febrei și durerii
Cauze frecvente de febră și durere
Durerea de ureche
Vaccinările
 

Acesta este un medicament. Medicamentul se eliberează fără prescripție medicală. Citiți cu atenție prospectul. Dacă apar manifestări neplăcute, adresați-vă medicului sau farmacistului. Numerele de înregistrare în Republica Moldova: MIG forte pentru copii: 26011 din 27.12.2019, MIG pentru copii: 25045 din 29.10.2018. Codul materialului: MD_MIG-18-2022_v01_website. Material elaborat pe data de 26.09.2022.