> Pagina principală > Service
 

Întrebări frecvente

În ce concentrații este disponibil MIG® pentru copii?

MIG® pentru copii este disponibil în două concentrații:

- 2% = 100 mg ibuprofen/5 ml sau 20 mg ibuprofen/ml

- 4% = 200 mg ibuprofen/5 ml sau 40 mg ibuprofen/ml

Cu ambele produse, cantitatea de substanță activă pe care o oferiți copilului dvs. este aceeași. Avantajul celei de 4% este că, datorită concentrației duble comparativ cu cea de 2%, trebuie doar să oferiți copilului jumătate din volumul de lichid. Acesta este un avantaj mai ales pentru copiii mai mari.

De la ce vârstă se poate utiliza MIG® pentru copii?

MIG® pentru copii 2% (100 mg ibuprofen/5 ml) este destinat sugarilor și copiilor de la 6 luni (5 kg) la 9 ani (29 kg).

MIG® pentru copii 4% (200 mg ibuprofen/5 ml) este destinat copiilor de la 1 an (10 kg), adolescenților (> 40 kg) și adulților.

Cât de frecvent trebuie administrat MIG® pentru copii?

Intervalul respectiv de dozare trebuie ales în funcție de simptome și de doza zilnică maximă. MIG® pentru copii poate fi administrat până la 3 ori pe zi, în funcție de regimul de dozare pentru vârstă și greutate corporală. Vă rugăm să mențineți un interval fără tratament de cel puțin 6 ore între dozele individuale. Doza zilnică maximă recomandată nu trebuie depășită.

Cât timp trebuie administrat MIG® pentru copii?

MIG® pentru copii este destinat exclusiv utilizării pe termen scurt. Dacă simptomele se agravează sau persistă mai mult de 3 zile, medicul trebuie consultat.

Este posibil să combinați MIG® pentru copii cu alte medicamente?

Pot apărea interacțiuni cu alte medicamente. Vă rugăm să citiți prospectul din ambalaj și să consultați medicul pediatru pentru recomandări dacă copilul dumneavoastră trebuie să ia și alte medicamente.

MIG® pentru copii trebuie administrat împreună cu alimentele?

MIG® pentru copii poate fi administrat în timpul sau după masă. Pentru copiii care au un stomac sensibil, se recomandă ca MIG® pentru copii să fie luat în timpul meselor.

Există instrucțiuni pentru dozarea individuală?

Da. Pentru a face dozarea exactă mai ușoară, trebuie să urmați ghidul de dozare aici:

MIG® pentru copii 2% (100 mg ibuprofen/5 ml)

MIG® pentru copii 4% (200 mg ibuprofen/5 ml)

MIG® pentru copii este dozat în funcție de greutatea corporală (GC) sau de vârstă, de regulă de la 7 până la 10 mg/kg GC ca doză unică, până la un maxim de 30 mg/kg GC ca doză zilnică totală.

Intervalul de dozare respectiv trebuie ales în funcție de simptome și de doza zilnică maximă. Vă rugăm să mențineți un interval fără tratament de cel puțin 6 ore între dozele individuale. Doza zilnică maximă recomandată nu trebuie depășită.

Cât timp poate fi păstrat MIG® pentru copii după deschidere și ce trebuie luat în considerare la păstrarea lui?

MIG® pentru copii nu necesită condiții speciale de păstrare. După utilizare, puneți capacul înapoi. Scoateți pistonul din cilindru, spălați-l în apă caldă și lăsați-l să se usuce.

MIG® pentru copii de 2% poate fi apoi păstrat la temperaturi sub 25°C timp de 6 luni.

MIG® pentru copii 4% poate fi apoi păstrat la temperaturi sub 30°C timp de 6 luni.

Care sunt avantajele MIG® pentru copii?

Substanța activă din MIG® pentru copii, ibuprofen, s-a dovedit a fi deosebit de eficientă împotriva febrei și a durerii.

MIG® pentru copiii cu ibuprofen asigură o reducere rapidă a febrei (efectul începe în aproximativ 15 minute) și de lungă durată (durează până la 8 ore) și, de asemenea, acționează în caz de febră înaltă.

În plus, ibuprofenul ameliorează durerea și are o acțiune antiinflamatoare.

MIG® pentru copii este în general bine tolerat și are un gust de căpșuni, ceea ce îl face mai ușor de administrat pentru copii.

MIG® pentru copii vine cu o seringă de dozare practică, care oferă o dozare simplă și precisă. MIG® pentru copii nu conține zahăr, coloranți sau alcool.

Există riscul unor alergii sau intoleranțe după utilizarea MIG® pentru copii?

Reacțiile de hipersensibilitate, cum ar fi erupțiile cutanate sau crizele de astm, sunt mai puțin frecvente în asociere cu utilizarea de medicamente care ameliorează durerea, cum ar fi așa-numitele medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), din care face parte și ibuprofenul. Dacă apar aceste simptome, trebuie stopată administrarea MIG® pentru copii la prima lor apariție și este necesară consultația imediată a unui medic.

MIG® pentru copii conține maltitol lichid, care este un aditiv normal în medicamente și este aprobat de autoritățile medicale. Maltitol este un înlocuitor natural de zahăr, care are mai puține calorii și este prietenos cu dinții. Dacă vi s-a spus de către medic că copilul dumneavoastră are intoleranță la unele zaharuri, consultați medicul dumneavoastră înainte de a administra acest medicament.

 
 

Informație oficială:


Acest domeniu Internet este un serviciu al Berlin-Chemie:

Reprezentanța Berlin-Chemie AG în Republica Moldova, Chișinău, strada Alexandru cel Bun, 85

Tel.: +373 22 21 25 58                                               

Fax: +373 22 24 42 84

Exonerare de răspundere

Paginile domeniului nostru Internet servesc la furnizarea de informații despre compania noastră, produsele noastre și alte servicii. Ele au fost cercetate și comparate foarte atent, și sunt actualizate în mod constant. Indiferent de propriul nostru interes pentru acuratețea, exhaustivitatea și caracterul imediat al conținutului, din păcate, nu putem să ne asumăm nici o răspundere pentru acesta, fie explicit, sau implicit. Aceste pagini oferă doar informații generale și nu înlocuiesc în nici un fel recomandările medicale, comerciale sau de altă natură. Din acest motiv, este exclusă afirmarea sau compensarea daunelor rezultate direct sau indirect din utilizarea paginilor de internet și a informațiilor conținute în acestea.

Dacă paginile noastre de Internet conțin sau se referă la informații de la părți terțe, atunci aceste informații nu ar trebui să fie percepute ca reprezentând recomandări din partea noastră. Deoarece nu verificăm aceste informații pentru acuratețe, nemijlocire sau altă legalitate, nu putem să ne asumăm nici o responsabilitate pentru aceasta.

Programul, conținutul său, datele, imaginile, etc. sunt protejate prin drepturi de autor sau prin alte drepturi de proprietate industrială. De asemenea, am dori să subliniem că toate denumirile produselor și alte denumiri marcate în mod corespunzător sunt protejate de legea mărcilor comerciale. Orice utilizare, inclusiv reproducerea, distribuirea și prelucrarea, este permisă numai în limitele prevăzute de lege și numai cu consimțământul persoanei îndreptățite.

Ne rezervăm dreptul explicit de a modifica conținutul paginilor de internet în orice moment.


© BERLIN-CHEMIE AG

 
 
 
Cauzele frecvente ale febrei și durerii
Cauze frecvente de febră și durere
Durerea de ureche
Vaccinările
 

Acesta este un medicament. Medicamentul se eliberează fără prescripție medicală. Citiți cu atenție prospectul. Dacă apar manifestări neplăcute, adresați-vă medicului sau farmacistului. Numerele de înregistrare în Republica Moldova: MIG forte pentru copii: 26011 din 27.12.2019, MIG pentru copii: 25045 din 29.10.2018. Codul materialului: MD_MIG-18-2022_v01_website. Material elaborat pe data de 26.09.2022.